Om oss

Vilka är vi?


Resa började med en vilja om att designa kläder som hittar balansen mellan professionellt, självsäkert och elegant.

Vi såg en brist i klädmarknaden, där många fabriker använder sig av oetiska metoder för att pumpa ut kläder till det billigaste möjliga priset och samtidigt förstöra miljön. Vi sökte en väg runt det och hittade en lösning för att kunna erbjuda kläder från samma leverantörer som många ledande märken, fast till ett mycket rimligare pris.

Vår resa tog oss till Italien där vi kom i kontakt med två familjeägda fabriker som drivs med miljö och hållbarhet i första åtanke. De kunde få designerna att komma till liv, och därefter har vår kollektion växt tillsammans med många nöjda kunder över hela Sverige.


Vad vi erbjuder

Coal & Honey följer och inspireras av modebranschen för att utveckla designer och trender. Våra kläder görs i Italien på ett etiskt sätt med miljön i framtanke. Vi är stolta över alla våra designer.

Våra kläder är gjorda för att hålla. Kvalité är en viktig del av processen, och vi kan erbjuda högsta standarden för ett pris som är 70% lägre jämfört med kläder av liknande kvalité så att alla har råd att visa sin styrka och självsäkerhet i flera år framöver.

Vår kundservice är alltid redo att svara på alla dina frågor eller hjälpa dig hitta ditt nästa plagg eller smycke. Vi blir alltid glada av att få komma med tips och förslag på ditt nästa köp.

Vår kollektion är till för de som vill och vågar ta plats. Med moderna och business casual kläder och smycken vill vi inspirera dig till att vara självsäker, vare sig du är på jobbet, ute med vänner eller till vardagen.

Vad står vi för?

Djurlivet är en viktig del av vår hållbara produktion. Vi använder inte oss utav äkta läder eller pälsar. Med Coal & Honey kan du känna dig trygg att inga djur kommer till skada.

Varje säsong har en stil, och våra kollektioner är designade därefter. Vi vill att du ska kunna känna dig snygg och trendig, vare sig det är vår, sommar, höst eller vinter.

Förutom att erbjuda bättre kundservice, kvalité och pris än våra konkurrenter så använder vi även oss utav materialspill för att minska svinnet och värna om miljön. Textiler som blir över från en klänning kan kanske användas som ett bälte eller en scarf.